At købe marokkanske berber tæpper i marokko

by Ismail Rayan

Det har været et stykke tid siden Berber stil tæppe tendens har invaderet online butikker og dekoration butikker. For mit vedkommende, jeg elsker Berber tæpper i lang tid, det går så langt tilbage som da jeg boede i Marokko 9 år siden.

De 2 typer Berbisk traditionelle uldne tæpper mest repræsenteret er de Beni ouarin tæppe (sorte geometriske mønstre på en hvid baggrund med forholdsvis tyk uld) samt Azilal tæppe (Mere farverige med en mere kort uld). De mønstre og mønstre har alle en symbolsk oprindelse relateret til religion, tro og fantasi af berbisk kultur, som er blevet overleveret gennem generationer fra mor til datter.

 

Beni Ourain Rug.

 

 

Da jeg boede i Marokko, jeg købte alle mine indretning og møbler i medinas og basarer, fra håndværkere eller forhandlere. Men jeg havde aldrig styrken til at tilbringe en halv dag eller mere i souk at købe en autentiske Berber tæppe . Jeg har også ikke budgettet ... Jeg har ingen idé om prisen på en reel Berber tæppe. sælges i Marokko, er det nødvendigvis afhænger af størrelsen, kvaliteten af ​​uld og mønstrene. Jeg tror, ​​det tager mellem 700 € og 1000 € for en gennemsnitlig tæppe, og du vil også nødt til at betale for lufttransport.

Nogle af jer skal vide, hvis du allerede har været på ferie i Marokko, at for at købe noget, der interesserer dig, det tager tid, en masse tid. Dette er forhandlingerne at starter omkring et glas te, vil du blive træt i slutningen!
Jeg har allerede købt to uld tæpper og en tepotte i souk af Marrakech og det var nok! Jeg kan ikke forestille mig den hovedpine, som jeg ville have haft til at købe en Berber uld tæppe i Marrakech. Og så mellem os, vil jeg hellere foretrække at købe det direkte fra en kvinders kooperativ i en landsby i Atlas.

Kort sagt, alt det for at fortælle dig, at hvis du ikke har energi eller budget til at gå købe en Berber tæppe i en marokkansk souk, kan du drage fordel af salget til at købe en billig Berber stil tæppe, i en af ​​de mange butikker online, der tilbyder dem.
De store dekoration mærker tilbyder Berber-inspirerede tæpper, uld og / eller bomuld eller polypropylen, praktisk, hvis du er allergiske over for uld ...

 

Håndvævet Kilim Tæppe

 

For mit vedkommende har jeg to Berber stil tæpper i uld derhjemme og de stadig udklækkes, selv efter flere måneder! Ikke praktisk, hvis vi ønsker at holde en ren interiør, jeg er nødt til at støvsuge oftere ...

 


Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


Del dette


Udforsk mere


Populære opslag

moroccan rugs
beni ourain carpet
moroccan  pouf ottoman

Udvalgte produkt